Міський голова Здолбунова хотів сплатити заставу, щоб суд змінив йому запобіжний захід

879 0

Ми у соцмережах:

Міський голова Здолбунова хотів сплатити заставу, щоб суд змінив йому запобіжний захід

Рівненський апеляційний суд залишив тимчасово відстороненого міського голову Здолбунова Владислава Сухляка під цілодобовим домашнім арештом до 28 вересня.

Зважаючи на таке рішення суду, Владислав Сухляк у судовому засіданні відмовився від апеляційної скарги, поданої на рішення місцевого суду, яким його тимчасово відсторонено від займаної посади.

Нагадаємо, правоохоронні органи повідомили чиновникові про підозру у вчиненні корупційного злочину -  прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

31 липня місцевий суд обрав міському голові Здолбунова запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт, а іншою ухвалою слідчого судді його було на два місяці відсторонено від виконання повноважень міського голови Здолбунова.  

Обидва судові рішення були оскаржені. Про обрання запобіжного заходу — до Рівненського апеляційного суду оскаржили обидві сторони. Владислав Сухляк просив застосувати до нього альтернативний запобіжний захід - заставу в розмірі 20 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (60 560 гривень). А прокурор наполягав взяти Сухляка під варту строком на 60 діб, без визначення розміру застави.

Рівненський апеляційний суд відхилив вимоги обох сторін, а також закрив апеляційне провадження за апеляційною скаргою чиновника на рішення суду першої інстанції про його тимчасове відсторонення від посади. 

Читайте також: Міського голову Здолбунова суд відсторонив від посади

СБУ виявила корупцію в Здолбунові


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також