Міськрада Рівного виділила кошти на тероборону міста, незважаючи на перешкоди тітушок та влади

3212 0

Ми у соцмережах:

Міськрада Рівного виділила кошти на тероборону міста, незважаючи на перешкоди тітушок та влади

22 лютого 2022 року відновила свою роботу позачергова сесія Рівненської міської ради.

На порядку денному - питання  про виділення коштів на територіальну оборону міста. Нагадаємо, кошти мали виділити ще вчора, однак засідання зірвали тітушки, які напали на «депутатів-свободівців».

Задля того аби рішення, яке впливає на обороноздатність краю, було ухвалено, а особи зацікавлені у дестабілізації ситуації не змогли знову зірвати засідання, «свободівці» та ветерани російсько-української війни допомагали правоохоронцям забезпечити порядок. Зазначимо, що до будівлі знову намагалися потрапити тітушки, яких завдяки діям «свободівців» було затримано правохоронцями.

- Нині оборона наших кордонів, захист України та українців – це головне завдання та виклик для всіх. Саме тому, в цей непростий час, ми закликаємо до консолідації та об’єднання зусиль. Сьогодні, ми як і учора вимагає розблокувати питання фінансування територіальної оборони міста. Це повинно бути зроблено першочергово та невідкладно!, - зазначив під час розгляду питання голова фракції ВО «Свобода» Олег Осуховський.

Депутати затвердили виділення 5 мільйонів гривень на Програму мобілізаційної підготовки та оборонної роботи. Кошти у подальшому будуть витрачені на підготовку міської тероборони та населення до участі у русі національного спротиву.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також