«Міні-Містером Україна» став гламурний рівненський підліток (ФОТО)

2772 0

Ми у соцмережах:

«Міні-Містером Україна» став гламурний рівненський підліток (ФОТО)

12-річний рівнянин Роман Демченко переміг у всеукраїнському конкурсі «Міні-Містер Україна-2018», який відбувся в неділю, 28 жовтня. Всього в конкурсі було заявлено 47 дітей, з яких семеро – хлопці. Роман – єдиний, хто представляв Рівненщину.

 Як розповіла його мама Тетяна, він сам у свій час виявив бажання стати моделлю:

-          Його молодша сестричка 9-річна Юлія займається в модельній школі Art-Models ось уже рік. Перед Новим роком-2018 був новий набір діток і я запропонувала йому спробувати себе. Він у мене високий: у 12 років має вже 1 м52 см зросту, займається спортом – входить до складу бейсбольної команди «Західний вогонь», яка здобула третє місце в Чемпіонаті України. Роман сказав, що не проти. Він входить до складу театру моди Art-Models. Обох дітей вчать там дефіле, хореографії, ораторської майстерності, етики та етикету, вміння подати себе та дають їм дуже багато інших знань. Те, що син здобув титул «Містера України», - заслуга його вчителів, тренерів та керівника школи Art-Models Оксани Ігас.

Роман Демченко виходив на подіум у Києві, приміряючи на себе чотири образи. Спершу було представлення  учасників в уніформі конкурсу. Потім діти входили в одязі, здизайнованому в міліарному стилі, читали вірші, співали та дарували подарунки учасникам бойових дій на Донбасі, які були присутні в залі. Четвертий образ був представлений в національному стилі. Роман Демченко вийшов в оригінальній вишиванці, виготовленій відомою рівненською дизайнеркою Юлією Ковальчук. І вчетверте учасники радували глядачів модними луками в кольорах національного прапору. У Романа Демченка був ще вишитий стразами герб на спині.

Тож гламурний образ рівнянина підкорив журі конкурсу, які присудили йому корону і титул «Міні-Містер України 2018 Всесвіту». Його сестричка Юлія участь у конкурсі не брала, проте теж отримала нагороду – премію «Міні-Міс Україночка 2018».

-          Так сталося, що їй довелося відкривати шоу, - розповіла мама Тетяна. – За півгодини стало відомо, що це нікому зробити. Тож Юля за 15 хвилин встигла відрепетирувати та включитися у виступ.  Свій номер вона виконала на 100%. Організатори були дуже задоволені.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також