“Місця на сміттєвому полігоні вистачить на 10 років” - Олександр Третяк

1334 0

Ми у соцмережах:

“Місця на сміттєвому полігоні вистачить на 10 років” - Олександр Третяк

Сьогодні еко-активісти організували майбутнім депутатам міської ради екскурсію на станцію сортування “Екологічні”, сміттєпереробний завод, візит на сміттєвий полігон та КАТП-1728.

 Організатори такої навчальної екскурсії вважають, що рівняни не задоволені процесом збору та утилізації сміття у місті. Люди готові сортувати свої побутові відходи - головне, аби потім відсортоване потрапляло не в один спільний контейнер, а на переробку.

Запросили на зустріч також кандидата на посаду міського голови Олександра Третяка.

Вирішення проблеми з відходами у Рівному повинно стати одним з пріоритетів нової влади міста. За різними оцінками, місця на сміттєзвалювальному полігоні, що обслуговує Рівне, вистачить орієнтовно на 10 років. Тому вже сьогодні разом з Радою реформ Рівного та громадською сортувальною станцією "Екологічні" я детально вивчаю дану проблему і шляхи її вирішення. В місті є фахівці та активісти, зокрема, серед членів нашої команди, які розуміють суть проблеми і знають, як її вирішувати. Міська влада більше не може стояти осторонь цього питання - вже сьогодні час діяти!” - сказав Олександр Третяк. 

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також