Місяченко: "З того, що ідіоти зруйнували і продали, олігархи встигли створити собі державу, а українці – поки що ні"

1229 0

Ми у соцмережах:

Місяченко:

Парламентсько-президентська конституція в Україні була тимчасовою і несправжньою, бо на політичному болоті без фундаменту з радянської влади і олігархів сучасну державу ніколи не створиш.

Народ на референдумі за таке не голосував. Але справжню Конституцію Україна ще не створила, бо ще не з’явився справжній політик.

Раніше вдосконаленням нації та Ісуса Христа займалися римський імператор і його прокуратор Понтій Пілат. Потім – комуністи і нацисти. Аби українська влада після отримання Томасу не перейняла цю естафету, як у Росії, українцям бажано зосередитися на створенні своєї справжньої демократичної держави.

Класична технологія створення демократичних держав в основному складається з трьох дій. Перша – проголошення держави на всенародному референдумі. Друга – прийняття Конституції на всенародному референдумі. І третя – формування влади на всенародному референдумі. Після цього її можна будувати і вдосконалювати.

Якщо Україна на всеукраїнському референдумі проголосує за свою справжню Конституцію і на референдумі сформує свою владу, то будувати державу буде набагато простіше. Бо стара держава олігархів в Україні тоді зникне разом зі своєю брехнею, корупцією та війною, як ранковий туман на сонці. Тільки залучати до цього Верховну Раду не треба, бо вона все зіпсує, як завжди.

Найскладнішу, першу, свою дію Україна вже виконала. Залишилося ще дві. І тоді все стане на свої місця.

 Анатолій МІСЯЧЕНКО,

голова Економічної спілки підприємців Рівненщини.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також