Митрополит у Рівному нагородив медиків, які працюють на передовій

692 0

Ми у соцмережах:

Митрополит у Рівному нагородив медиків, які працюють на передовій

Відзнаками Пантелеймона Цілителя та митрополичими грамотами сьогодні нагородили працівників Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка.

Нагороди від митрополита Київського і всієї України, предстоятеля ПЦУ Епіфанія вручив митрополит Рівненський та Острозький Іларіон. Від себе він також нагородив медиків Благословенними грамотами.

Більшість нагороджених – це медики та персонал лікарні, які сьогодні виконують свій професійний і громадянський обов’язок на передовій. Замість них нагороди одержали колеги та рідні.

Медиків привітав перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Кучерук. Він подякував медперсоналу за те, що професійно в режимі 24/7 тримають медичний фронт. Адже з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну наша обласна лікарня приймає поранених бійців, а наші лікарі ставлять їх на ноги. Крім того, лікарня виконує функцію гуманітарного хабу, куди надходить чимало потрібних медикам вантажів, які тут розподіляють між закладами, які найбільше їх потребують.

 - Ці високі митрополичі нагороди – цілком заслужені. Тож дякую кожному з вас за відданість справі, яку обрали, за відданість своїй державі та її Захисникам і Захисницям. Кожен сьогодні робити свій внесок в перемогу. А внесок наших медиків на передовій та в тилу – неоціненний! Нехай ці нагороди стануть благословенням і оберегом для кожного, хто рятує людські життя, - наголосив Микола Кучерук.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також