Міжнародна ліга спідвею стартувала

1009 0

Ми у соцмережах:

Міжнародна ліга спідвею стартувала

У німецькому місті Діденберген відбувся перший етап третього сезону Міжнародної ліги спідвею. У підсумку перемогу святкували господарі — 33 очки, другими стали гонщики з Праги — 32 очки, рівняни треті — 31 очко, а представники словацького міста Жарновіце четверті — 23 очки.

У нашій команді найбільше здобув Марко Левішин — 10 очок, Андрій Кобрін — 9, Назар Федорчук — 7, Андрій Розалюк — 5.

— Ми свідомо поїхали таким омолодженим складом, — розповів керівник «Рівненського спортивно-технічного клубу» Сергій Головня. — Але і цим складом могли виграти. Десь не пощастило. Усю гонку команди по черзі виходили вперед. У третій серії Марко впевнено йшов першим, але на фінішній прямій зазнав падіння, здійснивши кілька сальто. Добре, що минулося без травм. Цих трьох очок нам, напевно, і не вистачило. Хоча були й інші прикрі сходи. Перед заключним заїздом наша команда лідирувала, але Андрій Кобрин фінішував четвертим і ми завершили гонку на третьому місці. Звісно, що це не той результат, на який ми розраховували. Попереду ще три етапи, і ми будемо боротися за чемпіонство. Точно скажу, що у Рівному у нас буде сильніший склад, поїде Станіслав Мельничук. Налаштовані у рік 60?річчя рівненського спідвею виграти цю лігу.

Наступний етап Міжнародної ліги спідвею заплановано на 4 серпня у Рівному. Але до того, 26 травня, на нашому треку відбудеться гонка, присвячена 60?річчю рівненського спідвею. За словами Сергія Головні, очікується участь гонщиків з Польщі, Латвії, Угорщини, Чехії, можливо Данії. Крім того, приїдуть ветерани, які в різні роки змагалися у Рівному — Ласло Шатмарі, Пьотр Свіст, Рішард Доломішевич та інші. Розпочнеться гонка о 17.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також