Міжнародні подорожі Європою з KLR Bus

1505 0

Ми у соцмережах:

Міжнародні подорожі Європою з KLR Bus

Любителі подорожей часто не знають, який транспорт краще за все підходить для поїздки. У кожного з них є власні переваги та недоліки. Один з перевірених варіантів – подорож автобусом. Перш ніж купити квитки на автобус онлайн на сайті KLR Bus, варто дізнатися про всі переваги такої мандрівки.

Подорож власним авто підходить не кожному. По-перше, це тягне за собою значні витрати, а по-друге, ви маєте взяти відповідальність не тільки за себе, а й за пасажирів. Водій машини не зможе відпочивати стільки ж, скільки й інші пасажири. Крім того, автомобіль повинен відповідати певним вимогам для виїзду за кордон. 

Чому саме автобус?

Якщо мова йде про літак, то пасажири злітають в небо в одній країні, а приземляються в іншій. Тобто вдається ознайомитися лише з двома країнами. Якщо ж їхати на автобусі, то можна побачити різні країни та міста. Крім того, транспорт регулярно зупиняється в мальовничій місцевості. Варто зазначити й більш доступну вартість квитка в порівнянні з авіаперельотами.

Хоча квитки на KLR Bus коштують помітно дешевше, ніж на літак, пасажиру вдається ознайомитися з особливостями одразу кількох країн. Причому автобус рухається не лише головними містами, але й околицями, провінціями.

Що стосується зручностей, то в салоні є все необхідне. Таким способом можна подорожувати декілька тижнів. В салоні у пасажирів є все:

♦ зручне та безпечне крісло;

♦ Wi-Fi;

♦ телебачення;

♦ кондиціонер;

♦ зарядка для гаджетів;

♦ підсвічування;

♦ невеликий стіл та багато іншого.

Залишається лише вибрати рейс та замовити квиток.

Замовлення квитків за хвилини

Сервіс KLR Bus дозволяє обрати маршрут та місце в салоні за кілька хвилин. Варто лише обрати точку відправлення та прибуття, щоб система видала відповідні варіанти.

Майбутній пасажир автобуса отримує повну інформацію про рейс. Можна сортувати результати за вартістю, часом відправлення (пізні/ранні рейси), тривалістю маршруту.

Сервіс співпрацює лише з перевіреними перевізниками. Тому пасажирів чекають комфортні умови, найновіший транспорт, повна безпека.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також