Міжнародний кінофестиваль у Рівному проведуть на місяць пізніше

1215 0

Ми у соцмережах:

Міжнародний кінофестиваль у Рівному проведуть на місяць пізніше

Четвертий міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії» проходитиме з 20 по 23 жовтня у Рівному. З’їдуться учасники з 18 країн. Будуть кінематографи з України, Туреччини, Китаю, Німеччини, Польщі, США, Тайваню, Південно-Африканської Республіки, Афганістану, Ірану, Іраку, Тунісу, Венесуели, Греції, Іспанії, Великобританії, Мексики та Японії.

На фестивалі представлять міжнародну та національну конкурсні програми. До міжнародної увійшли повнометражне та короткометражне ігрове кіно, а також короткометражне документальне та анімаційне кіно. До національної — повнометражне та короткометражне ігрове кіно, а також повнометражне документальне.

Співорганізатор кінофестивалю «Місто Мрій» Віктор Булига розповів, що фестиваль, як і торік, відбудеться у кінопалаці «Україна». Двадцятого жовтня на відкритті покажуть фільм «Східняк», де в головній ролі — Богдан Бенюк. Минулого року він був у журі.

— Ми могли б проводити фестиваль і у інших закладах, але в іншому місці такої якості картинки, як у кінопалаці, ми б не досягли. Деякі фільми будемо показувати, можливо, в обласному краєзнавчому музеї. 21-22 жовтня з 10.00 до 13.30 фільми можна буде подивитися в музеї, а з 14.30 до 20.00 — у кінопалаці «Україна», — розповів Віктор Булига. — Ми змушені проводити кінофестиваль у скороченому варіанті. Попередньо планували на один день довше.

Аліна ТИС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також