Млинівчанка боролася за життя чоловіка, а потім дізналася, що й у самої рак

19378 0

Ми у соцмережах:

Млинівчанка боролася за життя чоловіка, а потім дізналася, що й у самої рак

Історія млинівчанки Олени Достовалової страшна, і лише ми можемо стати для молодої жінки опорою.

Про це пише у Facebook Вікторія Шевчук.

Нині Оленою опікуються друзі. Вони й розповіли про те, що 36-річна млинівчанка п’ять років боролася з важкою недугою чоловіка Костянтина. У нього діагностували рак головного мозку. За цей час сім’я витратила усі можливі ресурси. Як розповіли друзі родини – Достовалові продали все. Лишилася орендована квартира.

Коли зустрілася з Оленою, то її очі уже не плакали.

- 29 серпня ми поховали батька і чоловіка. Уже на сороковий день мене приголомшила ця новина. Все почалося з того, що на спині була невеличка гулька, а після усього пережитого і стресу вона стала рости, доки не доставляла мені уже дискомфорту. Вирішили, що це жировик, який потрібно видалити. Коли прооперували, то гістологічна експертиза показала, що то ліпосаркома. Після повторного обстеження у Черкасах результати гістохімії спростували попередній діагноз, але не потішили, бо у документах був вказаний не менш страшний – вузлова анонімна меланома. Я, як дізналася про діагноз, то відчула уже себе мертвою. Це неможливо передати, - розповідає Олена.

У Олени двоє дітей - хлопці шістнадцяти та восьми років. Їх просто немає на кого покинути, бо вдома у Олени є тільки 70-річна мама і такий самий літній батько.

Лікарі запевняють, що шанс на порятунок є, бо пухлина не дала метастаз, а тому це дає надію, що все буде гаразд. Проблема в одному – у коштах. Дієвими ліками у ситуації Олени є «кейтруда», один флакон якої коштує 116 000 гривень. Вводити його потрібно один раз у три тижні. Курс лікування – 10 флаконів.

Поспілкуватися з самою Оленою за телефоном: (097) 820-49-28.

Картка «ПриватБанк» для перерахунку коштів: 5168742725010726


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також