Мобільний сервісний центр МВС працює сьогодні у Корці

1209 0

Ми у соцмережах:

Мобільний сервісний центр МВС працює сьогодні у Корці

Сьогодні, 23 лютого, до Корця завітає мобільний сервісний центр МВС. Тож містяни, які мали намір перереєструвати своїх «залізних коней» чи замінити старе посвідчення водія на нове, але з певних причин відкладали поїздку до територіального сервісного центру МВС, матимуть змогу скористатися послугами сервісу «на колесах» у своєму населеному пункті.

 
Окрім заміни посвідчення водія та реєстрації, перереєстрації транспортного засобу,  жителі Корця та навколишніх сіл матимуть змогу  подати запит на отримання довідки про відсутність судимостей,  а також отримати консультацію від фахівців сервісних центрів МВС.
Розпочне свою роботу мобільний сервісний центр МВС  в м. Корці в 10-й ранку  на вулиці Героїв Небесної Сотні, 13 (територія  автошколи ТСО України).
Скористатися пересувним сервісом просто: громадяни інформують органи місцевого самоврядування про необхідність отримання послуг, на підставі чого формуються відповідні заявки для виїзду МСЦ МВС.
Стежте за графіком виїзду мобільного сервісного центру МВС  на сайті www.riv.hsc.gov.ua/ за посиланням  https://bit.ly/330D6Ob , радить РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також