Мода і мистецтво: у Рівному пройде ювілейний сезон «FashionTime»

1059 0

Ми у соцмережах:

Мода і мистецтво: у Рівному пройде ювілейний сезон «FashionTime»

Сто творчих періодів прожили на двох модна подія «FashionTime» та Рівненський музично-драматичний театр. Тому ювілейний двадцятий показ «FashionTime» відбудеться 19 листопада в приміщенні театру, який цього року святкує 80-річчя. Цього року актори театру будуть дефілювати на подіумі поряд з професійними моделями. Крім того, відбудеться ексклюзивний показ «CoccodrilloShow», під час якого маленькі рівняни будуть презентувати нові колекції дитячого одягу.

на фото - модель ARTmodels Каріна Карпова та актор драмтеатру Давид Стеблюк.

На показі будуть представленні нові колекції відомих брендів AndreTan, LD Women, Royal Dress,Valencia&Olga Pashinska, Ірини Ковальчук та Юлії Ковальчук, а також свої колекції покажуть бренд Meinew, етно-одяг Ладомирія і дизайнерка Яна Янковська.

Основне дійство розпочнеться о 19:00, а з 18:00 для гостей вечірки працюватиме «Showroom». Від партнерів події «Marengo» буде фуршет та пригощання під музичний супровід артистів оркестру драматичного театру. Також можна буде приміряти й придбати незвичайні пальта сміливого бренду Вікторії Жилкової «VZ».

Також цього року на можній події буде інтерактивна фотозона. Локація представлена арт-платформою «Antik», де гості зможуть зробити фото у різних сюжетах.

Організатори модної події запрошують до співпраці молодих фотографів, щоб акредитуватись телефонуйте – 0969914779.

Кількість місць обмежена. Тому варто заздалегідь забронювати квитки. Зробити це можна за телефоном 098 522 15 11. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також