Мода на манікюр і коронавірус

2100 0

Ми у соцмережах:

Мода на манікюр і коронавірус

Необрізний манікюр стає все популярнішим серед жінок. А в період пандемії коронавірусу – це оптимальне рішення.

 

Багатьом відомий європейський манікюр, при якому кутикулу (шкірний валик внизу нігтьової пластини) не обрізають, а відсувають апельсиновою паличкою. Якщо робити такий манікюр постійно, а між процедурами користуватися доглядовими засобами і зволожувати шкіру рук, ефект буде не гіршим, ніж від обрізного манікюру. А для власників тонкої кутикули це просто ідеальний варіант.

Якщо ви вважаєте, що європейський манікюр не два вас, можна спробувати зубчастий манікюр, який набирає все більшої популярності. Процедура виконується за допомогою одноразових пилочок з особливого матеріалу. Як зауважують фахівці, пошкодити ніготь при зубчастому манікюрі практично неможливо.

Зубчастий манікюр не потребує багато часу і має накопичувальний ефект. Але не варто чекати вау-ефекту, якщо ви звикли до обрізного манікюру, після першої ж процедури - потрібно не менше трьох процедур (у середньому п'ять), щоб руки почали звикати.

Ще один популярний тренд - кислотний манікюр. Для нього використовуються спеціальні засоби на основі фруктових кислот, які видаляють омертвілі клітини і відновлюють шкіру, а також розчиняють кутикулу. Після такої процедури шкіра рук доглянута, а при регулярному застосуванні зникають пігментні плями. Але в цієї методики є протипоказання, а робити такий манікюр рекомендується не частіше одного разу на місяць.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також