Мода по-українськи: hypesneakershop презентує нову колекцію весняних кросівок

753 0

Ми у соцмережах:

Мода по-українськи: hypesneakershop презентує нову колекцію весняних кросівок

Весна вже потихеньку стукає до нас у віконце, кажучи про те, що треба оновити свій гардероб до потепління. І для того, щоб Вам було максимально легко це зробити, експерти інтернет-магазину HypeSneakerShop вже підготували для Вас ТОП-5 крутих варіантів з нової весняної колекції на цей період року. Поїхали.

Новинками нас вже встигла порадувати компанія Nike та презентувати світу кросівки з перероблених матеріалів, такі як: Nike Space Hippie 02, Nike Space Hippie 04. Це ідеальна модель на весняно-літній період. За рахунок текстильного верху і підошви з піноматеріалу, а також системою Grind, вона допоможе Вам насолодитися комфортом і зручністю протягом усього робочого дня. А за рахунок зручної конструкції нога не буде втомлюватися, навіть після сильного навантаження.

Звернути свою увагу ми також радимо на оновлені класичні моделі, такі як наприклад adidas Superstar. В цьому році модель була представлена ​​в колаборації з медіа франшизою в жанрі космічної опери «Зоряні війни». Бренд досить добре постарався і порадував нас не тільки нестандартними кросівками, але і всілякими ніштячками, у вигляді знімних заклепок з різними зображеннями героїв. Крім цього, кросівки також з’являються в незвичайних кольорах і радують споживачів своїм комфортом і довговічністю.

Не варто проходити повз ретро-моделей. Адже вони здатні оновити будь-який образ і зробити його більш барвистим і свіжим. В голові зараз крутяться такі кросівки як: Nike Air Trainer 3 або навіть Air Jordan 1 Low SS. Потужний шкіряний верх, навіть в найхолоднішу весняну погоду не дасть Вам замерзнути, а зручна конструкція здатна максимально захистити склепіння стопи від зовнішніх факторів. Сюди ж можна віднести і модель Kyrie 7. Більш вдосконалена пара взуття, яка була створена спеціально для відомого баскетболіста Кайра Ірвінга. Тепер вона має поліпшену посадку, щоб кожен гравець зміг скористатися перевагами вибухової швидкості, комфорту під час гри і руху під нахилом.

Якщо всі попередні моделі здалися Вам занадто екстравагантними, не біда. Вашій увазі ми представляємо класичну модель від компанії New Balance 997. Незвичайні колорвеі у вже знайомому силуеті точно порадують любителів цього бренду. І завершенням нашого топа стане пара - Nike React Vision PRM 3M. Всі ми вже чули про моделі Nike React Element 55, так от - це удосконалений варіант. Різноманітність текстур і збільшені пропорції утворюють поєднання практичності і спортивного стилю в одному флаконі. Якщо у Вас ще немає такої пари в гардеробі, варто прикупити і насолоджуватися комфортом день у день. Як ви вже помітили, сьогодні в нашому ТОП-е немає звичних нам класичних моделей, адже якщо згадувати ще і їх, наш список не закінчилася б ніколи, адже гідних варіантів дійсно досить багато.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також