Модель з Італії приїхала у Вараш - до мами і на турнір

2512 0

Ми у соцмережах:

Модель з Італії приїхала у Вараш - до мами і на турнір

Міжнародний турнір з плавання на Рівненщині зібрав рекордну кількість плавців. На Біле озеро з’їхалося близько 200 учасників з 13 областей України, а також спортсмени з Італії та США. Серед «знаменитостей» була знову бачили італійську модель Анастасію Сумленну, яка працює моделлю в Мілані.

Наймолодшому учаснику турніру 2018 – 7 років, а найстаршому – чемпіону та рекордсмену світу з естафетного плавання Анатолію Накльовкіну – 87. Головним суддею змагань знову став віце-президент Федерації плавання України, олімпійський чемпіон Олімпіади 1980 року Сергій Фесенко.

У змаганнях з плавання брали участь іноземці. Серед них – відома італійська модель Анастасія Сумленна, яка є професійною плавчинею, а нині працює моделлю в Мілані. Мама Анастасії  - Тетяна Архіпова працює начальником відділу організації підготовки і ліцензування персоналу навчально-тренувального центру РАЕС. 

- Я вперше взяла участь у цих змаганнях, раніше була лише в рядах уболівальників, тож ця дистанція для мене стала справжнім викликом. Мене змотивувала та підтримала моя донька, яка ще в 11 років стала бронзовою чемпіонкою України. З дитинства вона отримала чудову підготовку від професійних тренерів у плавбасейні РАЕС. Сьогодні ж, плаванням займаються і мої внуки. Пишаюся результатом своїм та доньки – для мене це чудовий подарунок до мого 60-річчя, – розповідає Тетяна Архіпова, мама Анастасії.

Спортивний захід відбувся за підтримки адміністрації та профспілкового комітету НАЕК «Енергоатом» і Рівненської АЕС, Всеукраїнської Асоціації плавальних клубів «Мастерс» та Федерації плавання Рівненської області. Усі учасники VІ Міжнародного турніру з плавання на відкритій воді «Біле озеро» були нагороджені пам’ятними медалями. Спортсмени, які посіли призові місця у своїх вікових категоріях отримали дипломи та цінні призи від організаторів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також