Молилась, аби був живий, - на Рівненщині теща врятувала життя зятю

2759 0

Ми у соцмережах:

Молилась, аби був живий, - на Рівненщині теща врятувала життя зятю

У селі Остріїв на Млинівщині теща розшукала зятя, який впав у 50-метровий колодязь.

Як повідомляє «ВІСНИК.Луцьк», Анатолій Фик у день пригоди пішов до лісу, що в напрямку Добрятина, щоб нарізати палів та зробити держаки для вил. Навесні мав їхати до Польщі на заробітки, тож до від’їзду хотів полагодити приладдя.

Взяв ножа, телефон і пішов. Напередодні дорогу до лісу замело, тож Анатолій вирішив іти вздовж поля, щоб не перелазити кучугури в лісі. Нарізав гілок та по обіді вже повертався додому. Враз, сніг під ногами провалився – як виявилось, чоловік натрапив на старий колодязь, присипаний гіллям.

За кілька секунд пролетів висоту 16-поверхового будинку. Приземлився на ноги і почав думати, як вийти на зв’язок. Оскільки стіни колодязя були крейдяними, чоловік ножем вирізав невеликі східці, щоб видертись вище і зателефонувати. Але на середині стіни були вже бетонними.

У колодязі Анатолій просидів до наступного ранку. Не давав собі спати, робив зарядку, щоби не мерзнути. За добу почув угорі людські голоси й почав гукати.

Знайти чоловіка допомогла теща Лариса. Разом із сином вона пішла в напрямку Добрятина шукати Анатолія. У лісі побачили чоловічі сліди:

– Хоча мені страшно було йти самій. Із собою покликала сина. Ми йшли по тих слідах вглиб. Я так притомилася, що не годна була й кроку ступити. Аж тут син кричить: «Є!» Що я вже плакала з радості!, - розповідає жінка.

Тоді вже покликали на допомогу селян та лісника, зв’язали віжки від коней і витягли чоловіка нагору. Тоді Анатолія відвезли до швидкої, поміряли тиск і температуру, оглянули.

За два дні таки звернувся до лікарні, щоб обстежитись перед заробітками. У хребті знайшли дві тріщини.

– Якби міг ходити, гарного подарунка тещі справив би. Бо не лишила мене на погибель, а вірила, що знайде, - каже чоловік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також