Молодь прийшла до Зелінського з лекцією про права громадян

1072 0

Ми у соцмережах:

Молодь прийшла до Зелінського з лекцією про права громадян

Поліція Рівного завжди відкрита для діалогу. На цьому сьогодні наголосив начальник поліції Рівного Василь Зелінський молодим особам, які представилися активістами громадянського руху і зібралися біля відділу поліції на імпровізовану лекцію.

У такий спосіб молодь з "Відсічі" вирішила висловити свою позицію та акцентувати увагу громадян на їхніх правах і обов’язках у поводженні з поліцією, зокрема під час проведення акцій, зібрань тощо.

- Поліція Рівного завжди відкрита для діалогу, готова враховувати думку громадян, жителів міста заради їхньої безпеки та захисту їхніх прав. Однак поліцейські діятимуть виключно у рамках чинного законодавства та наданих їм повноважень, — звернувся до присутніх начальник Рівненського відділу поліції.

Василь Зелінський та начальник відділу комунікації Антон Крук запропонували присутнім на заході долучитися до обговорення питання взаємодії поліції та громадськості під час проведення мирних акцій та залучення активної молоді до спільних соціальних безпекових проектів, повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області  ,


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також