Молоді рівненські митці отримають від президента по 2 тисячі гривень

679 0

Ми у соцмережах:

Молоді рівненські митці отримають від президента по 2 тисячі гривень

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії для письменників та митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва.

Як повідомляє Рівненська ОДА, на Рівненщині ці стипендії отримають двоє митців.

У сфері театрального мистецтва стипендію отриає Гліб Клименко. Він навчається в 11 класі «Рівненського обласного Ліцею», також є вихованцем зразкового дитячого театру-студії «Маленький принц».

Другу стипендію отримає Сергій Гаврилюк у сфері музичного мистецтва.

Це керівник зразкового художнього колективу фольклорно-етнографічної студії «Веретено» комунального закладу «Степанський Будинок дітей та молоді» Сарненської районної ради, керівник зразкового аматорського фольклорно-етнографічного гурту «Мазурки» клубу с. Корост Сарненського району Рівненської області, учасник народного аматорського вокального тріо «Червона бинда» та дуету «Білі береги» комунального закладу «Сарненський районний будинок культури» Сарненської районної ради.

Стипендія президента призначається громадянам України віком від 14 до 35 років. Її сума дорівнює одному прожитковому мінімуму. Нині це 2189 гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також