Молоді вчені Рівненщини отримають премії

859 0

Ми у соцмережах:

Молоді вчені Рівненщини отримають премії

15 тисяч гривень вони матимуть за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних та прикладних досліджень, а також науково-технічних розробок.

Претенденти представляли такі заклади: Національний університет водного господарства та природокористування, НУ «Острозька академія» та Рівненський державний гуманітарний університет.

- Одноразову виплату в розмірі по 15 тисяч гривень отримають 5 молодих вчених. Ці кошти передбачені в обласній програмі підтримки молоді. Усі дослідження – це стартапи для регіону. Тематика дуже різна. Це ветеринарія та право, а також транспортні технології та гідромеліорація, – розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Кандидатури на призначення премії шляхом таємного голосування обрала конкурсна комісія, у складі якої були управлінці, науковці та педагоги.

Сергій Подолін також нагадав, що молодим вченим вважається дослідник до 35 років, який має науковий ступінь.

Перелік кандидатур, за підсумками рішення комісії, буде оприлюднено впродовж місяця спільним розпорядженням голів Рівненської обласної ради та Рівненської ОДА. Вони будуть приурочені до Дня науки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також