Молодик до смерті забив 60-річну мешканку Рівненщини

1990 0

Ми у соцмережах:

Молодик до смерті забив 60-річну мешканку Рівненщини

Вона запросила його в гості, але згодом дійшло до сварки...

Поліцейські встановлюють обставини смертельного побиття жительки Дубенського району. Учора 35-річний житель села Лішня повідомив їм, що померла його 60-річна тітка. Він розповів, що напередодні її побили.
 
- Попередньо відомо, що 30 серпня, близько 17 години вона зустріла 27-річного знайомого та попросила цигарку. Між ними зав’язалася розмова, тож жінка запропонувала йому разом випити та запросила в гості. Коли орієнтовно через пів години чоловік прийшов, то між ними виник конфлікт, під час якого він завдав тілесні ушкодження господині. Того дня жінку доставили до лікарні, утім вона відмовилась від повного обстеження та госпіталізації. Наступного дня вона померла. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок закритої внутрішньо-черепної травми та мозкової гематоми, - розповіли в обласній поліції.
 
Слідчі розпочали досудове розслідування - за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть. Відомо, що 27-річний мешканець села Вербень уже  потрапляв у поле зору поліції, але за адміністративні правопорушення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також