Молодика із Сарн судитимуть за збут наркотиків

1204 0

Ми у соцмережах:

Молодика із Сарн судитимуть за збут наркотиків

20-річний житель Сарн займався збутом метамфетаміну, марихуани та амфетаміну. Уперше на незаконному збуті наркотиків молодика викрили у Сарнах навесні. Шостого березня поблизу житлового будинку він продав за 1,5 тис. грн метамфетамін.

У липні молодика затримали поблизу кар’єру в селі Орлівці. Він продавав амфетамін та марихуану. За результатами експертиз вилучених наркотиків слідчі Сарненського відділу поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Крім того, на підставі ухвали суду поліцейські провели обшук за місцем проживання підозрюваного. У спальні правоохоронці знайшли та вилучили у картонній коробці канабіс. Чергове кримінальне правопорушення слідчі кваліфікували за частиною 2 статті 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин).

Слідчі закінчили досудове розслідування і за погодження із місцевою прокуратурою скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду. За незаконні збут психотропних речовин і зберігання наркотиків обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Однак міру покарання йому обиратиме суд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також