Молодикам заплатили, щоб працювали у Рівному проти «Слуги Народу»

1517 0

Ми у соцмережах:

Молодикам заплатили, щоб працювали у Рівному проти «Слуги Народу»

Вночі у Рівному затримали осіб, які нищили агітаційні намети та інформаційні куби «Слуги Народу». Доки одна група займалася вандалізмом, інша розклеювала по місту листівки з чорним піаром проти кандидата на міського голову Віталія Коваля.

 Як розповіла речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода, патрульний екіпаж рухався по вулиці Грушевського, де помітив двох чоловіків. Останні, побачивши поліцейських, кинулися тікати:

- На перехресті вулиць Грушевського та Богдана Хмельницького були встановлені агітаційні намети. Однак на них виднілися явні ознаки пошкодження. До патрульних підбіг чоловік, який представився сторожем та повідомив, що саме ці чоловіки пошкодили агітаційні намети, тому осіб було затримано та викликано слідчо-оперативну групу.

Схожа ситуація трапилася по вулиці Князя Острозького о третій годині ночі. Біля піцерії по дорозі були розкидані агітаційні матеріали. Поруч перебували молоді парубки, які кинулися тікати у парк «Хімік».

- Було затримано п’ять осіб. Четверо – 1999 року народження і один – 1998 року народження. Молоді люди зізналися, що справді нищили агітаційні плакати. Мовляв, робили це через свою неприязнь до кандидатів, - уточнила Наталія Воєвода.
 

Група «чорнушників», яка працювала проти кандидата на міського голову Рівного Віталія Коваля та «Слуги Народу» попалася дещо раніше – о другій годині ночі. На вулиці Дворецькій правоохоронці зупинили автомобіль «Opel Vectra», у якого було спущено колесо. В багажнику машини лежало близько тисячі листівок з образливими написами проти кандидатів. Керував автомобілем 17-річний рівнянин, а в салоні перебували 18- та 21-річний хлопці. Очевидно, саме вони й займалися розклейкою «чорнухи».

За повідомленням міського відділу поліції Рівного, на парубків правоохоронці склали адміністративні протоколи за статтею 212-13 КУпАП. Крім того, в присутності матері, на неповнолітнього хлопця склали адмінпротокол за керування автомобілем без необхідних документів, а на матір — протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

- Хлопці вже дають свідчення про замовників. До цього причетний штаб одного з кандидатів на посаду міського голови Рівного. Також з'ясовується інформація про підприємство, яке друкувало листівки, місце зберігання і видачі «продукції» та коло причетних до цього кримінального правопорушення (стаття 157 ККУ). Нагадаю, ці листівки з‘являються на вулицях Рівного не вперше. Ними заліплювали місто у середу вночі, а також 28 вересня - у кінці минулого місяця, - прокоментував ситуацію кандидат на посаду міського голови Рівного від партії «Слуга Народу» Віталій Коваль.

Політична агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також