«Молодильні яблучка»: поради психологів

762 0

Ми у соцмережах:

«Молодильні яблучка»: поради психологів

Фахівці назвали кілька простих способів, які допоможуть омолодити організм на клітинному рівні

 Навіть найдорожчий крем або супердобавки не допоможуть у бажанні людини продовжити молодість, оскільки ніяк не впливають на ДНК або тіломіри.

Проте вченим вдалося з'ясувати, які найпростіші способи допоможуть вам омолодити організм на клітинному рівні.

Правильні напої

Не можна пити магазинні соки і газовану воду: це джерело цукру, який є "ворогом" імунної системи і молодості.
Найкраще пити корисні напої - овочеві соки, елітні сорти чаю, не більше трьох чашок кави в день, какао і трав'яні збори.

Ставлення до життя

Не варто проводити життя в очікуванні підступу: песимісти живуть менше, а старіють швидше. Вченим вдалося з'ясувати, що позитивний настрій насправді сприяє довголіттю.
Тому варто розпочати якісну роботу над собою, щоб сприймати життя як комплекс можливостей, а не концентруватися лише на перешкодах.

Спорт

Фізична активність повинна бути щодня. Зарядка, нескладні вправи, гімнастика, йога - цим можна займатися вдома абсолютно безкоштовно, піклуючись про своє здоров'я. Також варто гуляти хоча б годину в день при будь-якій погоді.

Змініть тактику боротьби зі стресом

Нервове напруження скорочує життя і призводить до передчасного старіння. Якщо ви стали помічати за собою дратівливість, втому, апатію і головні болі, то це означає, що ваші нерви вже на межі і пора щось з цим робити.
Почніть з простого - дихальні практики, медитація, ароматерапія, гаряча ванна. Також варто знімати стрес у тренажерному залі, сауні або басейні.

Відпочивайте якісно

Не можна ставити роботу і кар'єру вище від свого здоров'я: відомо, що трудоголіки мають високий ризик смерті через серцево-судинні захворювання.
Тому висипайтеся і знайдіть той вид відпочинку, який допоможе вам "перезавантажитися".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також