Молодий прикордонник з Рівненщини поліг на Донеччині

2103 0

Ми у соцмережах:

Молодий прикордонник з Рівненщини поліг на Донеччині

У Костопільській громаді оголошено день жалоби 3 серпня. Молодий прикордонник мав ще багато планів і мрій, які перекреслила війна. На Донеччині загинув Володимир Вознюк. 31 липня він разом із побратимами потрапив під артилерійський обстріл.

Володимир Вознюк народився 24 листопада 1997 року у селі Мар'янівка, що на Костопільщині. Навчався у місцевій школі, а також у Пенькові. Згодом здобував професію муляра у Костопільському професійному училищі. Займався господарством. А торік пішов захищати українські кордони. Пройшов навчання на штурмовика у Великий Британії. Потому охороняв українсько-білоруський кордон. Згодом боронив наші території поблизу Бахмуту, Часового Яру та Серебрянського Лісу. Вдома на Володимира чекав батько, бабуся та сестра.

- Володимир був добрим, веселим та життєрадісним хлопцем. Пам'ятаю як ми проводили наше дитинство разом у рідному селі. Завжди один одному допомагали та дружили.. Світла пам'ять моєму братові. Нам ніколи не пробачити його загибель, - каже сестра Вікторія.

Щирі співчуття рідним та близьким воїна!

- Завтра, 3 серпня, у Костопільській громаді оголошено день жалоби. Просимо гідно зустріти воїна, - повідомляє Костопільська міська рада.

10:00 - в'їзд похоронного кортежу із загиблим Володимиром Вознюком до майдану Тараса Шевченка (м.Костопіль). Маршрут: вул.Рівненська – вул.Руданського

Після прощання на майдані Тараса Шевченка похоронний кортеж прямуватиме до села Космачів.

11:20 — чин похорону за загиблим у місцевому храмі.

Пішою ходою воїна проведуть до кладовища у селі Космачів. Адже він хотів, аби його поховали саме там..

О 8:00 прибуде автобус у с.Мар’янівка, який довозитиме до місць прощання та поховання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також