Молодий спеціаліст у Рівному квартиру чекав майже 40 років

3331 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Тисячі людей і досі перебувають у черзі на безкоштовне житло у місті, однак отримати омріяну оселю вдається одиницям, а для решти це — майже нездійсненна перспектива. Втім, комунальні дива, ще й під Різдво, іще трапляються. Так, на минулому засіданні виконкому вирішили надати квартиру рівнянину, який чекав цього моменту майже сорок років.

Серед тих, хто проголосував за виділення житла, була й староста Квасилова Віта Кисільова — вона неабияк здивувалася, почувши знайоме прізвище. Адже новим власником квартири виявився її колишній педагог, який наприкінці 90-х викладав студентам педінституту економіку і багато років прожив у гуртожитку.

Наталія Марщівська, начальниця відділу обліку та розподілу житла:

— Ідеться про розподіл трьох квартир комунальної власності. Дві з них надаються сиротам, які перебувають на квартирному обліку, — Мороженко Людмилі та Баращуку Сергію. А одну ми пропонуємо внести у список на позачергове отримання житла і надати її особі, яка перебуває на квартирному обліку з 1984 року як молодий спеціаліст — це Галуха Василь Левкович. Він був направлений на роботу в інститут і все життя там пропрацював. Нині він уже перебуває на пенсії. Це однокімнатна квартира, попередній власник якої помер. Житло не було приватизовано, тож відійшло до комунальної власності.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також