Молодий та амбітний юнак з Березного спершу грошей не мав, а тепер розширяє свою кав'ярню

6258 0

Ми у соцмережах:

Молодий та амбітний юнак з Березного спершу грошей не мав, а тепер розширяє свою кав'ярню

Підприємець з міста Березне Роман Боровець, молодий та амбітний юнак. Отримавши диплом за спеціальністю «Технік-технолог ресторанного господарства», мріяв відкрити власну справу. Та, на жаль, на той момент коштів для втілення цієї мрії не вистачало.

Роман не здався і наполегливо працював, щоб накопичити необхідні кошти. А вже у 2022 році бажання хлопця здійснилося. Він розпочав свою власну підприємницьку діяльність, відкривши невеличку затишну кав’ярню.

Тож коли виникла потреба розширення бізнесу, підприємець вирішив скористатися урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа». Роман ретельно підготував необхідні документи та подав онлайн-заявку через портал «Дія». Далі була успішна співбесіда у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом – отримання позитивного рішення Державного центру зайнятості на отримання коштів мікрогранту.

Отримавши цей ресурс,  Роман Боровець придбав виробниче обладнання. Зокрема експресомашинку й кавомолку, а також вишукані меблі для затишної атмосфери кав’ярні. Крім того, за умовами програми підприємець створить два нових робочих місця.

- Грантоотримувач зізнається, що особливих надій на мікрогрант не покладав, адже звик заробляти кошти важкою і наполегливою працею. Проте наразі він у захваті від проєкту «єРобота». Оскільки саме завдяки державній підтримці його бажання перетворилося на реальність. А його праця та вишуканий смак отримали заслужене визнання та повагу серед поціновувачів кави, - повідоми начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі "Дія". Довідкова інформація - в Telegram Обласного центру зайнятості або за номером + 38 096 539 53 59. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також