Кефір, йогурти, молоко, масло і сир на підприємстві «Радимо», що на Дубенщині, роблять з любов‘ю.
- Кажуть, аби вийшов смачний кефір і правильно виросли молочні грибки, потрібно замішувати їх лише в хорошому настрої. Тоді вийде якісний продукт. Кефір, йогурти, молоко, масло і сир на підприємстві «Радимо», що на Дубенщині, роблять з любов‘ю. Приємно, що бізнес розвивається навіть під час війни. Сьогодні вони переробляють на 40% більше молока ніж минулого року. Крім того, підприємство встановило нову автоматичну лінію для розливу молока, продуктивністю 6 тис.літрів за годину. Від формування пляшки до розливу молока і фасування в упаковки. Створені на підприємстві і нові робочі місця. Тут жартують, що працюють за принципом "очі бояться, а руки роблять". Молодці! Кожне таке підприємство сьогодні - це перемога на економічному фронті, - так прокоментував роботу «Радимо» начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який ознайомився з роботою молочників.