«Момент, клей... І до чого тут тест— драйв?»

1660 0

Ми у соцмережах:

 «Момент, клей... І до чого тут тест— драйв?»

Саме так я подумала, отримавши запрошення на тест-драйв клею «Момент» «Приклеєно на віки». Його вперше проводила в Україні компанія «Хенкель Баутехнік» (Україна). Можливість на власному досвіді пересвідчитися, що таке клеїти на віки, нагода ступити ногою на стелю і сфотографуватись на висячих стільцях взяли верх над скепсисом.

В Україні працює п’ять заводів компанії «Хенкель Баутехнік» (Україна). Вони виготовляють понад 100 найменувань продукції у п’яти категоріях: клеї для шпалер, побутові та монтажні клеї, сухі будівельні суміші, герметики, монтажні піни торгової марки «Момент». Про те, що в 2010 році українці купили 5 164 085 одиниць продукції під ТМ «Момент» і що фактично кожна третя сім’я віддала перевагу цьому бренду, розповіла Ольга Ступіна — керівник відділу маркетингу компанії. Олександр Дехно, керівник відділу якості та розвитку компанії «Хенкель Баутехнік» (Україна), розповідає: — «Момент» у різних модифікаціях клеїть практично все. Надійність наших розробок підтверджена записом у Книзі рекордів Гіннесса. Всього 9 крапель секундного клею Loctite (ТМ, яку ми виробляємо за кордоном) знадобилось для того, щоб підняти автомобіль вагою понад 5 тонн. Але слова словами, а ми все ж чекали тест-драйву й організатори цього заходу нас вразили.

Перевертає уяву Спеціалісти компанії створили кімнату, де все перевернуто з ніг на голову: диван приклеєно до однієї стіни, люстра висить на іншій, а годинник знаходиться у вас під ногами.

Клеїть міцно Всього два тюбики «Моменту» знадобилось, щоб приклеїти 60-кілограмового чоловіка до стелі. Тест-драйвер в підвішеному стані розгойдувався, а ми з захватом спостерігали за експериментом і бачили, як хвилюється керівник відділу контролю якості. Ми розуміли, що це не фокус.

Клеїть все Щоб пересвідчитись у цьому, нам було запропоновано викласти мозаїку логотипу «Момент» з допомогою різноманітних матеріалів і восьми різних клеїв ТМ. Ми змогли приклеїти все: папір, скло, гуму, пластик і навіть металеві вироби, адже працювали зі справжнім «Моментом» від виробника.

Клеїть на віки Логотип, приклеєний нашою командою, був визнаний найкращим, а отже, й право сфотографуватися на стільцях, приклеєних до стіни, ми отримали першими. Це фото ми назвали «Момент» для вічності». Але, чесно кажучи, якби на ньому була не я та ще й зі страховкою, то стверджувала б, що це — фотомонтаж.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також