На Сарненщині хлопець на мопеді поклав хабара до машини поліцейських

1082 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині хлопець на мопеді поклав хабара до машини поліцейських

На Сарненщині на вулиці Шевченка в селі Степань патрульні 17 січня зупинили кермувальника мопед «Suzuki» без номерних знаків. Коли ж на нього склали адмінпротокол, він спробував відкупитися.

 Спілкуючись із кермувальником, 24-річним жителем села Бутейки, інспектори СРПП Сарненського районного відділу поліції встановили, що кермувальник не має посвідчення водія та полісу внутрішнього обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, їхав без мотошолома, а транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому законом порядку.

Під час складання адміністративних матеріалів водій двоколісного запропонував поліцейським гроші, аби в подальшому не сплачувати штраф за вказані правопорушення. Попередження про кримінальну відповідальність аргументом для 24-річного молодика не стали і він поклав 1000 гривень між сидіннями у службовому авто.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Грошові кошти вилучені, а до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

За скоєний злочин зловмиснику загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі, а за порушення адміністративного законодавства — штраф.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також