Морозиво корисне для фігури

931 0

Ми у соцмережах:

Морозиво корисне для фігури

Здавалося б, чим може бути корисне морозиво? Багато хто вважає ці літні ласощі шкідливими і намагається їсти не часто. Однак фахівці виділили низку причин, чому варто їсти морозиво мало не щодня.

Захищає від застуди. Давно побутує думка, що морозиво здатне спровокувати застуду. Але докладні дослідження показали, що морозиво загартовує організм. Регулярне його вживання створює додатковий захист горла, плюс організм звикає до сильних перепадів температури. Головне — пам'ятати про розумні межі споживання.

«Струшує» імунітет. Вживання морозива має негативний вплив на імунітет. Однак від морозива шкода незначна, а імунітет починає зміцнюватися і готуватися до більш серйозних навантажень. Але варто пам'ятати про натуральність. Зараз є багато видів морозива, до складу яких входить безліч хімічних добавок, які дуже шкідливі для організму.

Корисно для фігури. Розрив шаблону! Здається, що в морозиві занадто багато калорій і різних добавок, які негативно впливають на вагу. Але достатньо пригадати лише один факт: організму складно переробляти такий продукт, тому він витрачає колосальну енергію. З'їдаючи буквально одну порцію морозива в день, можна знизити вагу. Звичайно, ефект буде незначним, але і шкода мінімальна.

Зберігаються кістки і зуби. Справжнє морозиво виготовлено з натурального молока. А як відомо, в ньому є кальцій і безліч додаткових компонентів. Але користь можна отримати тільки тоді, коли використовується натуральне молоко. Якщо мова йде про продукт з хімічними добавками або виготовлений з порошку, воно буде тільки шкодити.

Приємне охолодження. Морозиво дозволяє знизити температуру тіла і є справжнім порятунком у спеку. Однак якщо їсти більше однієї порції, існує велика ймовірність, що організм сильно переохолоджуватиметься. Також може з’явитися біль у горлі та інші проблеми. Тому завжди варто пам’ятати про норму споживання.

Підвищується настрій. У натуральному продукті міститься серотонін, який надає «відчуття щастя». Подібну дію має порція шоколаду. Але в морозиві менше калорій, тому, перебуваючи в депресії або стресовій ситуації, краще їсти морозиво, а не шоколад.

Це дуже смачно. Зараз у морозиві є багато смачних добавок, також істотно змінилися технології виробництва. Тому не забувайте читати склад, щоб не поласувати морозивом, в якому немає жодної користі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також