«Мотиви чарівної осені» зробили з кабачків, гарбузів та яблук

1453 1

Ми у соцмережах:

 «Мотиви чарівної осені» зробили з кабачків, гарбузів та яблук

До Дня працівників освіти в училищі Рівненської АЕС створили оригінальну виставку.

Її експонатами стали власноруч зроблені учнями з дарів природи творчі доробки, що пов’язані з їхньою майбутньою професію. Деякі групи креативно передали своє бачення: це «гарбузовий» слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування з усіма засобами індивідуального захисту,

Роботи виставки«кабачкові» градирня та реактор, турбіна з кабачків та яблук, принципова схема АЕС, виконана за допомогою насіння та моху, енергоблок РАЕС №33 з підсвіткою, «святковий букет» з електроінструментів, заземлений верстат з овочів, бджолина родина з електричних лампочок.

А ще учні підготували викладачам святковий концерт.

До речі, професійно-технічне училище перебуває у складі РАЕС майже двадцять п’ять років. За часи свого існування ПТУ завжди орієнтується на потреби енергогенеруючого підприємства та галузі, урізноманітнюючи перелік спеціальностей, осучаснюючи Глядачі - учні ПТУтехнічний, лабораторний та тренажерний парк закладу, формуючи високопрофесійний педагогічний колектив. За весь час в училищі підготовлено понад 6 тисяч кваліфікованих робітників та проведено перепідготовку понад 20 тисяч працівників електростанції.

 

 

Веб-сайт РАЕС. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також