Мотлох у квартирі заважає щастю

921 0

Ми у соцмережах:

Мотлох у квартирі заважає щастю

Багато людей накопичують вдома багато одягу, взуття, безліч флаконів парфумів, сувеніри і т.п. Не встиг озирнутися, як квартира перетворилася на «музей мотлоху». Мудрі люди стверджують — не в «ганчірках» щастя. Принаймні не в старих.

Домашні завали морально застарілих речей — показник психології бідності. Вони займають місце, псують загальний вигляд житла, та ще й забирають негативну енергетику. Щоб позбутися мотлоху, важливо пам’ятати принцип: не користувався річчю рік-два — розпрощайся і не шкодуй.

У гармонійному домі все повинно використовуватися, тому якщо туфлі «втратили» набійку, або відразу віддайте майстру, або — на смітник. Коли людину оточують непотрібні речі, це формує образ бідності. Варто очистити «територію», як з’являться гроші і час на купівлю нових речей, які порадують око. Згадайте, те ж саме говорять і про гроші: витрачайте, не шкодуйте, тоді і нові будуть з’являтися.

До речі, речі не обов’язково викидати — їх можна продати або віддати нужденним. Кажуть, що, позбувшись старих речей, господар житла мимоволі скине і зайві кілограми.

Вірити чи не вірити — справа кожного, але краще випробувати на собі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також