Мотоекіпіровка – і для водія і для пасажира

364 0

Ми у соцмережах:

Мотоекіпіровка – і для водія і для пасажира

Без чого точно ні пасажир ні тим більше водій не можуть кататися на мотоциклі так то без спеціального головного убору – тобто шолому.

І цей важливий предмет є частиною амуніції, яку зазвичай називають мотоекіпіровка. Але, і консультанти https://motostyle.ua/ вас в цьому переконають, мотоекіпіровка то поняття набагато ширше ніж шолом і воно включає в себе інші предмети та аксесуари. Причому кожен з елементів амуніції має кілька варіацій як в плані фасону, так і матеріалів з яких вони виготовлені.

Для довгих подорожей і катання по місту

Кожен мотоцикліст сам обирає для себе які елементи мотоекіпіровки купувати а на яких можна зекономити. Виключенням з цього правила є тільки мотошолом він обов’язковий незалежно від віку мотоцикліста, статі, статусу і водійського стажу чи стилю їзди.

Щодо інших елементів то тут є кілька рішень. Отже якщо ви байкер який відправляється з товаришами у тривалі подорожі, якого чекають не тільки дороги та свобода, швидкість та екстрім але і такі неприємності як сонячні промені, вітер, опади, холод, то наявність одягу, який здатен захистити від цих «сюрпризів» бажана. І тут як правило досвідчені мотоциклісти роблять вибір на користь крутих і навіть брутальних мотоштанів та мотокуртки з натуральної шкіри. Виглядають такі комплекти нереально круто, а в комбінації з мотоботами, рукавицями та спеціальними наколінниками створюють справжній ВАУ ефект. Крім того що це круто і стильно, це ще к комфортно а головне, така амуніція захищає людину від травм під час нещасних випадків на дорогах.

Безперечно, жодна мотоекіпіровка не здатна гарантувати 100%-ву захищеність, але якщо ви вдягнуті у такий шкіряний прикид, ризик травмування значно зменшується.

Якщо брутальна шкіра не до вподоби, є можливість підібрати мотоштани та мотокуртку з деніму, але не простого. Мотоджинси відрізняються міцністю і зносостійкістю завдяки і підібраному фасону і наявністю «армуючих» елементів тобто кевларових волокон. Чим класна мотоекіпіровка з деніму? Її просто прати, а на вигляд вона майже не відрізняється від звичайного одягу. Отже після катання на мотоциклі вам не треба переодягатися щоб піти на роботу в офіс чи на зустріч з друзями.

Мануфактури пропонують колекції як чоловічі так і жіночі. Причому жіноча мотоекіпіровка виконана з одного боку так об забезпечити максимальний захист, а з іншого – комфорт (тобто враховує особливості жіночої анатомії). Також виробники пропонують елементи мотоекіпіровки для дітей. Адже сучасні батьки частенько беруть за собою у далекі подорожі на мотоциклі і своїй дітей.

Тому мотоекіпіровка відрізняється за:

  • Розмірами;
  • Конструкціями;
  • Кольорами;
  • Фасонами.

Головне, що всі елементи виконані з міцних матеріалів а сама конструкція відрізняється не просто надійністю, а не заважає розвивати швидкість і насолоджуватися комфортною їздою. Тобто вона виконана згідно стандартів аеродинаміки.

Експерти Motostyle зорієнтують які саме рішення будуть оптимальним для вас і допоможуть придбати мотоекіпіровку так щоб не довелося купляти нічого зайвого.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також