Моторні яхти для морських і річкових прогулянок - як вибрати

690 0

Ми у соцмережах:

Моторні яхти для морських і річкових прогулянок - як вибрати

Ідеальним рішенням для організації морського чи річкового круїзу є моторна яхта. Якщо ви давно мрієте про незабутню подорож по хвилях, купання на первозданних пляжах, про які не знає більшість туристів, хочете насолодитися блакитними хвилями і м'яким погойдуванням палуби, то великий вибір різних моделей яхт ви зможете знайти тут https://arcadia.com.ua/yachts/motornyie-yahtyi/. Моторні судна для проведення відпочинку з коханою людиною, друзями або зі своєю сім'єю прості у використанні, комфортабельні і дозволяють відволіктися від повсякденних турбот.

Як вибрати моторну яхту?

Вибираючи водний транспорт своєї мрії, дуже важливо передбачити кожну дрібницю. У цьому питанні необхідно орієнтуватися на наступні параметри:

♦ Розмір судна. Підбираючи габарити яхти, рекомендується завчасно визначитися з фінансами, числом екіпажу і рівнем комфорту. Компактні моделі мають менші швидкості і оснащення, але при цьому можуть похвалитися простотою управління і низькими витратами на експлуатацію. Такі катери легко розмістяться в трейлері або на спеціально відведених стоянках. Човни більш значного розміру відрізняються підвищеним рівнем комфорту, місткі, роблячи водну прогулянку незабутньою подорожжю, але дорожчі за ціною і в обслуговуванні.

♦ Морехідні якості яхти. Обрана модель повинна поєднувати в собі застосування якісних матеріалів і новітніх технологій та відображення Ваших побажань. У пошуках, перш за все, зверніть увагу на такі пункти, як запас плавучості, стійкість, непотоплюваність, ходкість і керованість.

♦ Мета покупки (оренди). Вибираючи модель, слід заздалегідь визначитися з пріоритетами - спорт, круїз або сімейний відпочинок. Потрібне рішення знайдеться під будь-який запит.

♦ Район плавання. З урахуванням можливості віддалятися від берега всі яхти класифікуються на прогулянкові і крейсерські. Моделі для плавання недалеко від берега більш легкі по конструкції і оснащені простою навігацією. Крейсерські моделі відрізняються підвищеним рівнем комфорту, міцніші.

♦ Бюджет. Не варто думати, що такий вид відпочинку, як яхтинг доступний тільки мільйонерам. Якщо бюджет обмежений, то необхідний плавзасіб ви завжди можете орендувати за прийнятною вартістю. Якщо фінанси дозволяють, то човен буде тільки ваш - єдиний і неповторний, стане прекрасною інвестицією на довгі роки. Перед покупкою обов'язково необхідний тест-драйв, віддавайте перевагу перевіреним верфям.

Також перед покупкою слід визначитися - яку модель ви хочете глісуючу або водотоннажну. Яхта глісуюча - це високошвидкісне судно з високопотужним двигуном. Водотоннажна модель відрізняється особливою автономністю і дальністю плавання. Під час подорожі шум майже не буде чути, а витрата палива максимально низька.

Якщо під час подорожі по невеликій водоймі вам важливий комфорт, то підійдуть водотоннажні моделі, так як по річці особливо не розженешся, а заправних шлюзів мало. Для захоплюючої морської подорожі вибирайте напівтоннажні і глісуючі яхти.

Для того щоб остаточно визначитися з вибором, при покупці, оренді проконсультуйтеся у фахівців. Щоб пристрасть до подорожей не згасла в майбутньому, уважно вивчіть свої уподобання і вперед назустріч до пригод.

Якщо Ви ентузіаст яхтингу і перебуваєте в кроці від заповітної мрії - покупки яхти, то в компанії Аркадія, ви знайдете широкий вибір суден від провідних виробників для справжніх шукачів пригод і шанувальників нестандартних видів активного відпочинку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також