Мотоцикліст об’їжджав яму на дорозі і зіткнувся з іншим (ФОТО)

1088 0

Ми у соцмережах:

Мотоцикліст об’їжджав яму на дорозі і зіткнувся з іншим (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода за участю двох мотоциклістів сталася на Дубенщині 24 липня близько полудня. Причиною стала погана дорога, через що водій скутера виїхав на зустрічну смугу.

 На місці події поліцейські встановили, що 30-річний житель селища Смига — водій незареєстрованого скутера «Yamaha», на заокругленій ділянці дороги, об’їжджаючи вибоїну, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мотоциклом «Lifan» під керуванням 18-річного місцевого жителя. 

Внаслідок ДТП керманич мотоцикла «Yamaha» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому ноги, а водій іншого двоколісного — закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом кісток носа. В кермувальників, які до того ж, перебували без захисних мотошоломів, також відібрали зразки крові для визначення сп’яніння. 

Обох госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської міської лікарні. Транспортні засобі поміщені на територію Дубенського відділу поліції. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також