Мотоцикліст втікав від патрульних

1381 0

Ми у соцмережах:

Мотоцикліст втікав від патрульних

Це був неповнолітній і п'яний рівнянин.

Сьогодні, близько 3-ї ночі, на вулиці Богоявленській у Рівному патрульні помітили мотоцикл, водій якого проїхав на заборонений сигнал світлофора. Поліцейські вирішили зупинити цей транспортний засіб, однак водій проігнорував завчасно подану вимогу про зупинку і лише пришвидшився.  Шляхом блокування мотоцикл зупинили на вулиці Льонокомбінатівській. Водієм виявився неповнолітній рівнянин.

На місце події викликали батьків. Під час спілкування з водієм патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд проводився на місці зупинки транспортного засобу. У крові 17-річного мотоцикліста виявилось 1,11 проміле алкоголю. Поліцейські повідомили про подію працівників ювенальної превенції.

Патрульна поліція Рівненської області повідомляє, що на водія склали адмінматеріали: за керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу, за проїзд на заборонений сигнал світлофора, за невиконання вимоги про зупинку), за відсутність необхідних докуменів, за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування та за керування в стані алкогольного сп’яніння). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також