Мотоциклісти на Поліссі збили двох дітей. Хлопчик - в реанімації

2613 0

Ми у соцмережах:

фото - поліція Рівненщини

ДТП сталися в різних місцях, але в обох випадках постраждали неповнолітні.

Зокрема, близько першої ночі медики повідомили до поліції про пригоду в селі Кідри колишнього Володимирецького району.  Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, на вулиці Поліській 22-річний водій мотоцикла «Lifan» наїхав на 11-річного односельця, який перетинав проїзну частину на велосипеді.
 
- Внаслідок ДТП із травмами різного ступеня малолітнього госпіталізували в реанімаційне відділення, а мотоцикліста — в хірургічне відділення. Слідчі розпочали досудове розслідування. Мотоцикліст за зовнішніми ознаками був тверезий, у нього відібрані зразки крові. Також було встановлено, що він перебував за кермом без мотошолома.Транспортний засіб вилучений на спецмайданчик, - розповіли в обласній поліції.
 
Інша пригода сталася учора близько 13:30 у селі Цепцевичі Сарненського району. Там 16-річний водій мотоцикла «Lifan» збив восьмирічну дівчинку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Її доставили до лікарні, де діагностували незначні тілесні ушкодження. На водія склали протоколи за ДТП та за те, що їхав без прав. 
 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також