Селянин на Рівненщині мовчить, чому тіло сусіда закопане біля його хати

1099 0

Ми у соцмережах:

Селянин на Рівненщині мовчить, чому тіло сусіда закопане біля його хати

У селі Заріцьк Рівненського району трапилося криваве вбивство. Про зникнення місцевого жителя повідомив друг сина, який не міг знайти батька. Хлопці спочатку самі намагалися відшукати 46-річного селянина, а коли не змогли цього зробити, то звернулися до правоохоронців.

З’ясувалося, що чоловіка востаннє бачили, коли він йшов до свого сусіда. В будинку сусіда знайшли сліди крові, а на подвір’ї — розрихлений ґрунт та бадилля, яким була засипана яма, яку готували для септика. На дні ями й знайшли тіло 46-річного чоловіка.

Інна Власова, заступник начальника ГУНП в Рівненській області, начальник слідчого управління:

Коли стало відомо про зникнення людини, то до місця проживання чоловіка була направлена слідчо-оперативна група. Виявилося, що 2 березня зниклий чоловік пішов у гості до односельця. Там вони вживали алкогольні напої, після чого той чоловік зник. Коли поліцейські прийшли до односельця зниклого, то той дивно поводився. Згодом узагалі відмовився від будь-яких показів, посилаючись на ст.63 Конституції України. При огляді в будинку чоловіка була виявлена речовина, схожа на кров. Також були знайдені молоток, ніж та пилка. На його подвір’ї була рихла земля, коли її почали відкопувати, то було виявлено тіло людини. Попередньо встановлено, що потерпілий отримав не менше 10 ударів в голову, в нього відрита черепно-мозкова травма та різані травми шиї.

Підозрюваного у вбивстві односельця в Рівненському районі арештували. У рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз. Тривають процесуальні дії. Відомо, що раніше той притягався до відповідальності за легкі тілесні ушкодження, які були виявлені у його дружини.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також