«Моя ціль: Рівне — потужний економічний центр», — Юрій Вознюк

636 0

Ми у соцмережах:

«Моя ціль: Рівне — потужний економічний центр», — Юрій Вознюк

Рівне має стати не лише комфортним, а й сильним економічним центром. Про це заявив нардеп VII-VIII скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій ВОЗНЮК.

Той, хто готовий вкладати в місто Рівне ресурси та інтелектуальний потенціал, обов’язково отримає підтримку міської влади. Підприємці та інвестори зрозуміють, що місцева влада — їх партнер, який зацікавлений їм допомагати, — розповідає Юрій ВОЗНЮК. — Кожен житель Рівного повинен відчувати перспективу проживання у нашому місті та впливати на його розвиток.

Юрій Володимирович запевняє, знає як працювати з міністерствами, залучати кошти з державного бюджету, запускати проекти та шукати інвестиції.

Часто, коли приймаєш рішення йти на вибори, тебе запитують: « Хто ти і що зробив?». Так ось, замість тисячі слів, Ви можете побачити конкретні дії. За більш як шість років командної роботи вдалося реалізувати проекти, які стояли «замороженими» десятки років. Ми постійно співпрацювали з Кабінетом Міністрів України та бюджетним комітетом для залучення коштів на соціально-економічний розвиток округу. Спрямована субвенція дозволила завершити будівництво шкіл та садочків, зробити освітлення вулиць, провести ремонт доріг, покращити технічну базу навчальних закладів та реалізувати необхідні проекти для громад. — каже нардеп.

Додамо, Юрій Вознюк за результатами рейтингу аналітичного порталу «Слово і діло» — лідер серед рівненських політиків за кількістю виконаних обіцянок.

Читайте також:

Юрій Вознюк - лідер рівненських політиків за кількістю виконаних обіцянок

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також