УПЦ (МП) з Рівненщини написав у Білорусь: не допустіть вторгнення!

1598 0

Ми у соцмережах:

УПЦ (МП) з Рівненщини написав у Білорусь: не допустіть вторгнення!

Ченці та священники з Рівненщини УПЦ (МП) направили листа Білоруській церкві.

 Як повідомляє сайт Рівненської єпархії УПЦ (МП), лист адресований не тільки керівництву Білоруської православної церкви, але й тамтешнім священникам:

- Дорогі брати білоруси! Страшна війна, яка вбиває та знищує все живе на своєму шляху, котиться нашої Україною. Лише за кілька днів кровопролиття вбито сотні українських солдатів та велику кількість мирного населення. Україна стогне від болю та втрат. Йдуть запеклі бої у Сумах, Харкові та Києві.

Російська Федерація без оголошення війни напала на територію нашої держави, спалює наші будинки, вбиває наших людей, нищить інфраструктуру міст і селищ. Поки тривають запеклі бої лише у центрі та на сході нашої держави, але є інформація про повномасштабну війну Росії на всій території України.

Українська та європейські розвідки повідомляють, що вже незабаром Президент Путін, заручившись підтримкою Президента Лукашенка, зробить прорив на півночі України. Танки та інша зброя, що стоїть на кордоні нашої та вашої країни, вже давно чекають лише вказівки, щоб розпочати вторгнення.

Ще не пізно припинити кровопролиття. Просимо, благаємо вас не мовчати і звернутися до очільника вашої православної церкви та до Президента вашої країни, щоб не допустити вбивства українського народу.

Просимо публічного осуду дій Росії і її Президента Путіна! Просимо не пускати своїх дітей вбивати наших! Просимо допомоги у запровадженні миру на теренах України!

Читайте також по темі: Поліція Рівненщини перевірила церкви МП на наявність зброї

УПЦ (МП) на Рівненщині відмовилася поминати Кирила та вимагає автономії від Росії

УПЦ (МП) на Рівненщині: ставайте на захист Батьківщини, допомагайте українській армії (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також