Хористи МП переробили під свій манір «бандерівську» пісню (ВІДЕО)

1290 0

Ми у соцмережах:

Хористи МП переробили під свій манір «бандерівську» пісню (ВІДЕО)

Нещодавно представники Московського патріархату представили свій кавер відомої повстанської пісні «Батько наш Бандера».

 Однак, як видно з відео, яке опублікувала Вінницька єпархія УПЦ МП, тепер їхні хористи співають «Батько наш — Онуфрій, УПЦ — нам Мати».

- Батько наш — Онуфрій, УПЦ — нам Мати, ми за свою церкву будем вболівати. Діти ми Христові, в нас батьківська віра, щоб вона дніпровських всіх нас охрестила. Ворогів Христових ми не боїмося, бо лише у церкві всі ми спасемося. Предки наші славні церкву боронили, за її свободу голови сложили. Бо цариця неба нам допомагає і своїм покровом церкву огортає. Церква православна нас усіх єднає і за Україну господа благає. Боже милосердний, дай нам покаяння, щоб за Україну вистоять страждання. Збережи нам землю від врагів жорстоких, заступись, благаю, молитвами поки..., — йдеться у пісні.

Нагадаємо, що держава взяла курс на закриття Московського патріархату. Зробили це після численних фактів сприяння священників російським окупантам та фактів державної зради.

Російський патріарх Кирило благословив війну та вбивства українців. За його словами, російські мародери й ґвалтівники роблять в Україні подвиг. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також