Муки Гранітного, сморід у Клевані та вільний Мічуда

2856 0

Ми у соцмережах:

Муки Гранітного, сморід у Клевані та вільний Мічуда

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте історію рівненського націоналіста Ярослава Гранітного, справу якого уже третій рік не може розглянути суд. Однак місцеве СБУ і не думає забирати свої звинувачення.

 А ще у цьому номері – про те, чому смердить у Клевані та вибух на небезпечному підприємстві, про бізнесменів із Тараканова, скандальне захоплення зупинки у центрі Рівного, що хочуть зробити із будинком, із якого звертався до народу Симон Петлюра та коли запрацює залізничний переїзд на Пересопницькій.

Ви дізнаєтеся, як звільняли із СІЗО обвинувачуваного в корупції начальника ДАБІ Рівненщини Ігоря Мічуду, чому важко закрити нелегальні АЗС, як знаки про ремонт дороги спричинили потрійну ДТП, що стало із відомою рівненською сектою, чому лідеру «Опозиційного блоку» Рівненщини Михайлу Бузинарському досі не виділили земельну ділянку, про проблеми із реконструкцією стадіону «Авангард» та дитсадка на Північному та першу в області аптеку-музей.

Шукайте також найоперативніші спортивні новини області.

Свіжий номер «Рівне вечірнє» буде у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також