Муляренко молився у столиці

1653 1

Ми у соцмережах:

Муляренко молився у столиці

Понад 20 делегатів з Рівненщини взяли участь в щорічному Національному молитовному сніданку, що відбувся у Києві. Окрім керівництва обласної ради, облдержадміністрації та Рівненської міськради – це керівники районів, ОТГ, депутати обласної та міської рад, керівники департаментів та комунальних закладів. Такі зібрання мають і благочинну мету - цьогоріч збирають кошти для купівлі обладнання для онкохворих дітей.

Таке зібрання проходить у Києві в «Українському домі» вже восьмий раз.
У ньому взяли участь перші особи держави, народні депутати України, члени уряду, депутатів парламентів країн Євросоюзу і США, представників дипломатичних місій, релігійних і громадських організацій. Людей різних за поглядами, інтересами, але єдиних духом. Усіх їх об’єднала молитва за родину та країну.

 

 

Цьогорічний Національний молитовний сніданок розпочався з хвилини мовчання за загиблими гірниками у Львівській області та захисниками України на Донбасі.

- Молитовні сніданки – це вже традиція, яка увійшла у життя Рівненщини. А сьогодні у Києві молилися за нашу державу. «Бог. Родина. Україна» - під таким гаслом у столиці пройшов Національний молитовний сніданок, - повідомив голова ОДА Олексій Муляренко.

 


Керівник області зачитав перед присутніми Молитву за сім’ю, повідомила прес-служба Рівненської ОДА.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також