Муляренко про раду оборони області: «Всі спецслужби готові»

1634 0

Ми у соцмережах:

Муляренко про раду оборони області: «Всі спецслужби готові»

На 18 годину в Рівненській ОДА мала відбутися Рада оборони області, враховуючи, що о 16 годині засідала Верховна Рада щодо закону про введення в Україні воєнного стану. Проте, оскільки закон поки що не був прийнятий, опів на восьму вечора рада розійшлася. Засідатиме знову завтра зранку.

 -          На жаль, сьогодні народні обранці не прийняли цей важливий закон (про введення в Україні воєнного стану – ред.), - підсумував засідання, яке так і не відбулося, голова Рівненської ОДА та голова ради оборони області Олексій Муляренко. - Ми слідкуємо за новинами. Протягом дня провів декілька нарад з керівниками силових структур. Відповідно ми проговорювали готовність до введення воєнного стану безпосередньо в області. Всі спецслужби готові. Рівненщина продовжує жити в звичному режимі. Адміністрація працює в штатному режимі. Завтра після ради оборони області, наприклад, науковий склад НУВГП представить результати роботи з відновлення Усті і Басового Кута. А в середу маємо провести велику раду розвитку Рівненщини, під час якої сплануємо стратегію розвитку регіону на найближчі 3 роки. Раду оборони області переношу на 8:30 ранку. Дуже сподіваюся, що ВР до того часу вже прийме цей важливий для України закон. Нічого особливого в країні, як бачимо, поки не відбулося. Не потрібно панікувати.

За словами Олексія Муляренка, поліція та інші силові структури працюють в посиленому режимі готовності. Інші області теж вдалися до таких дій.

До слова, до ради оборони Рівненської області входять керівники всіх силових відомств, військові, військовий комісар, голова обласної ради, його заступники та заступники голови ОДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також