Музшкола у Рівному: до перемоги — без даху?

1213 0

Ми у соцмережах:

Музшкола у Рівному: до перемоги — без даху?

Розбитий фортепіанний корпус музичної школи №1 продовжує дивувати перехожих, які проходять вулицею 16 Липня у Рівному. Дорогу до будівлі перегороджує металевий паркан, але будівництво там «завмерло». Фірма «Кортакоз» уже мала б завершити капремонт, але війна і тут все зіпсувала.

Марина Кузмічова, заступниця міського голови Рівного:

— Призупинено роботи не тільки в музичній школі № 1, але й в інших навчальних закладах, де планували ремонт дахів, утеплення або інші капітальні ремонтні роботи. До кінця воєнного стану, напевно, фінансування цих видатків не відновиться. Ми просимо підрядника, щоб до кінця літа знайшов можливість накрити хоча б дах будівлі. Поки що переговори тривають... Додам, що на понад 3 мільйони гривень було вже проведено ремонтних робіт в першій музичній школі.

Володимир Дашкель, керівник ТОВ-фірма «Кортакоз»:

— Наразі ми не працюємо, бо під час воєнного стану держава не оплачує капітальні видатки з будівництва. Частина працівників звільнилася, частина пішла захищати країну у лавах Збройних сил. Тому важко сказати, коли роботи відновляться і якою буде їхня вартість. Адже від початку вторгнення подорожчало все — будматеріали, логістика, пальне.

Додамо, що до війни на оновлення будівлі музшколи планували витратити 17 мільйонів гривень.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також