МЖК — бути! Біля автовокзалу «Чайка» у Рівному знову запрацювали будівельні крани

1415 1

Ми у соцмережах:

МЖК — бути! Біля автовокзалу «Чайка» у Рівному знову запрацювали будівельні крани

У Рівному між вулицями Гагаріна та Гайдамацькою вимальовується чудовий житловий мікрорайон — разом із автовокзалом «Чайка», який став дуже зручним для жителів північних районів області.

Але дуже багато недоброзичливих осіб з уже колишньої влади, не думаючи про простих людей, всіма силами перешкоджали продовженню цього будівництва з метою власної наживи. Декілька разів тиснули на забудовника різними незаконними методами, ліквідовуючи дозвільні документи. Тиск відбувався не тільки на МЖК, а й на підрядні організації. Скасовувались навіть ліцензії в проектних організаціях.

Але молодіжно-житло­вий комплекс вистояв. Єдиним, хто став на захист будівельної організації та простих людей, був лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Неодноразово він ходив до колишнього корумпованого президента, але той його старався не чути. Тільки при кардинальній зміні влади нарешті було отримано довгоочікуваний дозвіл на будівництво — документ від 14 червня 2019 р. № ІУ 113191651323, виданий Державною архітектурно-будівельною інспекцією України в м. Києві.

Дуже приємно, що біля автовокзалу «Чайка» знову запрацювали баштові крани. Адже потреба у житлі у Рівному дуже велика. Бо разом із МЖК простоювало дуже багато будівельних фірм. Тож сподіваємось на розквіт будівництва у Рівному при новій владі. Ще одна приємна несподіванка — банки почали видавати гривневі кредити під 9% на ще не збудоване житло.

Залишається тільки сподіватися, що більше не повториться свавілля та безпричинні «наїзди» на будівельників. Адже будівельна галузь — одна з основних в економіці області.

Неля Дем'янчук,
директор ТОВ МЖК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також