МЖК отримав газ!

1087 0

Ми у соцмережах:

МЖК отримав газ!

Понад два роки ТОВ «Рівненський МЖК», яке будує багатоквартирний житловий комплекс між вулицями Гагаріна та Гайдамацькою, бореться з чиновниками в області.

Спочатку комусь із попередньої влади захотілося відібрати землю, на якій тривало будівництво, — адже ласий шматок землі знаходиться близько біля центру міста. Потім хтось хотів нажитися і створював усілякі перепони, скасовуючи документи на здачу в експлуатацію будівель. Потім з’явилися проблеми з під’єднанням мереж. Поки тривали ці баталії, страждали люди.

Та усе змінилося після зміни влади як в Україні, так і в області. І МЖК отримав «зелене світло» на будівництво. З особливим розумінням поставився до проблем новий голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Молодий енергійний голова, який насправді вболіває за людей, доклав максимум зусиль, щоб у мешканців МЖК вчасно розпочався опалювальний сезон. Навіть забудовник і самі мешканці будинку на вул.Гайдамацькій, 13-Б не вірили, що цієї зими їхні квартири будуть обігріті. Але це сталося! У кожному помешканні запалали голубим вогником газові конфорки.

Більше б нам молодих і енергійних керівників, які з душею ставляться до людей і вболівають за свій рідний край!

Олена ІВАНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також