МЖК «Сім’я» - мрії перетворені у простір

582 0

Ми у соцмережах:

МЖК «Сім’я» - мрії перетворені у простір

Обираючи нове помешкання важливо, щоб потреби усіх майбутніх мешканців були враховані. Тож, менеджери Рівненського МЖК розкажуть детальніше про житловий комплекс МЖК «Сім’я» в Рівному.

Наповнення душі любов’ю та радістю – це родина і діти. Це найближчі і найцінніші люди, які заслуговують найкраще. Саме рідні мотивують рухатися вперед до поставлених цілей, наповнюють життєвою енергією та допомагають відкривати нові горизонти. Час проведений в родинному колі безцінний.

Створюючи сучасний житловий комплекс на вул. Гайдамацька, 13б, ми прагнули, щоб кожна сім’я насолоджувалася життям у цій новобудові. Саме тут творилася щаслива родинна історія кожного мешканця, а двір завжди заливався веселим дитячим сміхом. Тож, ми подбали про безпеку та комфорт наших жильців.

Вдала локація

Новобудова розташована у сучасному мікрорайоні Рівного – «Північний», неподалік автостанції «Чайка». У пішохідній доступності розташовані навчально-виховні установи для дітей різного віку: загальноосвітні школи №24 та №13, Рівненський економіко-правовий ліцей, ліцей Elitar, школа «Фарбований Лис», дитячі садки №47 «Ладоньки» та №32.

Також неподалік житлового комплексу МЖК «Сім’я» є великі торгово-розважальні центри, супермаркети, кафе та ресторани, спортивні клуби, заклади охорони здоров’я та аптеки.

Якісна комплектація квартир

У квартирах проведені усі необхідні комунікації: водопостачання, газ, електрика. Виконана якісна цементно-піщана стяжка підлоги, цементно-вапняна (покращеного виконання) штукатурка стін, гідро- та шумоізоляція. Встановлені енергозберігаючі вікна від фірми WDS, протипожежні та протиударні двері.

Практичне планування квартир

При розробці планування квартири враховувалися сучасні тенденції в архітектурі, досвід забудовника та побажання майбутніх мешканців. Ми подбали про розумне співвідношення житлової та нежитлової площі, комфортне планування та можливість перепланувань.

Сучасний благоустрій

Проєктом передбачені цікаві ландшафтні рішення внутрішнього двору, безпечні дитячі та спортивні майданчики, де завжди можна весело провести час з сім’єю.

Також ми подбали про комфорт автовласників та пропонуємо зручне розташування з достатньою кількість паркомісць і можливість купити гараж.  Дізнатися деталі щодо купівлі гаражів можна за телефоном 067 362 22 22.

Важливе питання безпеки

Фахівці не рекомендують обирати квартиру біля магістралі, на «першій лінії». Це убезпечить дітей від шаленого ритму міста. Житловий комплекс МЖК «Сім’я» будується на затишній вул. Гайдамацька, 13б (колишня М. Струтинської) дещо віддалено від головної магістралі – вул. Гагаріна.

У внутрішньому дворі встановлено систему відеоспостереження, а всі під’їзди обладнані домофонами. Тож, непрохані гості не зайдуть до вашої оселі без дозволу.

Дізнатися деталі купівлі житла в 3 та 4 секціях МЖК «Сім’я» можна за тел. 067 362 22 22.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також