На 122% Поліська митниця перевиконала бюджетні завдання за серпень

828 0

Ми у соцмережах:

На 122% Поліська митниця перевиконала бюджетні завдання за серпень

У серпні Поліська митниця додатково перерахувала понад 240 мільйонів гривень до державного бюджету. Така позитивна тенденція до перевиконання зборів та податків спостерігається впродовж цілого літа. За такими показниками Рівненщина – в лідерах серед регіонів України.

Позитивні результати і плани на майбутнє обговорили на спільній нараді за участю голови ОДА Віталія Коваля з працівниками Поліської митниці.

«Переконаний, таких показників вдалося досягти завдяки активізації бізнесу та злагодженій і прозорій роботі колективу митниці. Це вже не перші перевиконання митницею бюджетних надходжень. За липень і червень цього року до бюджету надійшло понад 400 мільйонів. Крім того, Поліська митниця займає перші місця серед митних органів України з оформлення декларацій в автоматичному режимі. Наразі оформлено 1400 декларацій», - зазначив Віталій Коваль.

Основними товарами, за рахунок митного оформлення яких забезпечено надходження митних платежів до бюджету, є транспорт, обладнання, у тому числі й для НАЕК «Енергоатом», а також мінеральні добрива, нитки тканини, пряжа тощо.

«Очікую, що позитивна тенденція збережеться і надалі. Адже у нас спільні завдання - забезпечити сприятливі і прозорі умови для ведення бізнесу та залучити інвестиції для розвитку нашої області. Рівненщина – територія рівних можливостей», - додав Віталій Коваль.

Пресслужба Рівненської ОДА. 

Читайте також; СБУ викрила посадовців Поліської митниці на організації корупційної схеми на понад 100 мільйонів гривень під час розмитнення авто


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також