На авторемзаводі у Рівному працівника викрили на корупції. Працює військова прокуратура

1284 0

Ми у соцмережах:

На авторемзаводі у Рівному працівника викрили на корупції. Працює військова прокуратура

У Рівному на корупційному правопорушенні викрили працівника авторемзаводу.

Про це Суспільному стало відомо від достовірного джерела в правоохоронних органах. У поліції та прокуратурі слідчі дії підтвердили.

Як зазначило джерело, йдеться нібито про продаж деталей до військової техніки, а затриманий – керівник одного із цехів.

У пресслужбі Нацполіції області Суспільному поки підтвердили сам факт проведення процесуальних дій щодо керівника середньої ланки підприємства.

"Наразі ми підтверджуємо факт викриття працівника на отриманні неправомірної вигоди. Більше інформації з цього приводу ми зможемо повідомити згодом", – сказала речниця поліції області Марія Юстицька.

До процесуальних дій залучені працівники Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Західного регіону. Речниця Юлія Галущак зазначила:

"Наразі я можу лише підтвердити, що відбуваються слідчо-розшукові дії. Деталі наразі ми не розголошуємо, більш розширену інформацію ми будемо надавати пізніше."

За стаціонарними номерами телефонів на підприємство дотелефонуватись не вдалось.

Інформація оновлюється...

Що відомо
Рівненський авторемзавод планують приватизувати. Про це 6 січня повідомив керівник Укроборонпрому Юрій Гусєв, який відвідав підприємство. Адже авторемзавод знаходиться у підпорядкуванні Укроборонпрому.
З 2005-го року авторемзавод не виконує державні замовлення та працює у збиток, повідомив Юрій Гусєв. Відтак, наприкінці грудня Кабмін прийняв рішення про передачу заводу Фонду держмайна.
На території заводу зберігається близько сотні одиниць автомобільної техніки та понад п'ять з половиною тисяч агрегатів. За інформацією, озвученою у січні 2021-го на Рівненському авторемзаводі було 50 працівників. Заборгованість по заробітній платі складала понад 5 мільйонів гривень.
У 2014-му, коли на Сході країни почалася війна, завод отримав декілька замовлень на ремонт військової техніки для рівненського батальйону "Горинь". А у 2017-му Міністерство оборони мало намір забрати з території підприємства усю техніку та обладнання. Проте, тоді працівники, залучившись підтримкою обласної профспілки та народних депутатів, не дозволили цього зробити. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також